Kleurkeuze!

Op deze pagina ziet u een overzicht van onze kleuren.

Tip: Omdat kleuren per beeldscherm wel eens flink kunnen verschillen weet u eigenlijk nooit zeker of een kleur precies is wat u zoekt. Om dit zeker te weten raden wij aan een kleine sticker te bestellen op onze website. Aangezien wij geen verzendkosten rekenen kunt u dus op een goedkope manier uw kleur in het echt bekijken. En wellicht meteen wel zo handig, u kunt de ondergrond van de sticker testen op geschiktheid. Onze plakletters hebben geen achtergrond. Eventuele achtergrondkleuren op de website zijn puur indicatief.

Glans

Onze glanzende kleuren zijn van uitstekende kwaliteit en gaan zonder moeite vele jaren mee onder de meest uiteenlopende weersomstandigheden. De glanzende kleuren zijn dus perfect voor de belettering van uw auto, boot of gevel. Maar uiteraard kunnen deze glanzende kleuren ook prima binnen worden gebruikt.

Zwart Glans

Wit Glans

Off-White (RAL 9010) Glans

Fel Geel Glans

Donker Geel Glans

Licht Oranje Glans

Rood Glans

Appel Rood Glans

Bordeaux Rood Glans

Licht Roze Glans

Donker Roze Glans

Paars Glans

Licht Blauw Glans

Delfts Blauw Glans

Marine Blauw Glans

Donker Groen Glans

Olijf Groen Glans

Groen Glans

Lime Glans

Mist Glans

Donker Grijs Glans

Chocolade Bruin Glans

Zilver Metallic

Donker Grijs Metallic

Goud Metallic

Mat

Onze matte kleuren zijn ook van uitstekende kwaliteit maar blijven beter in vorm als ze binnen worden gebruikt. Deze zijn dus uitermate geschikt voor interieurstickers, muurstickers, deurstickers en vele andere toepassingen. Uiteraard zijn ze buiten toepasbaar echter hebben ze daar een mider lange houdbaarheid.

Zwart Mat

Wit Mat

Mist MAT

Donker Grijs MAT

Licht Roze MAT

Licht Blauw MAT

Over Plakletter Discounter

Plakletter Discounter is uw vertrouwde leverancier van plakletters van een zeer hoge kwaliteit. Uiteraard voor de laagst mogelijke prijs. Service vinden wij belangrijk, dat wordt gewaardeerd door onze klanten! Verzending via PostNL vindt plaats uiterlijk binnen 3 werkdagen na het ontvangen van uw betaling. Betalen doet u uiteraard gemakkelijk en veilig met iDEAL.


verzonden met PostNLbetalen met iDEAL
© Plakletter Discounter | Plakletter Discounter is onderdeel van Basso Creative